Ok Yaydan Çıktı: COVID-10 Sonrası Yeni Normaller

Ok Yaydan Çıktı: COVID-10 Sonrası Yeni Normaller

TÜRKONFED Webinar Serisi'nin 4'üncü etkinliği 10 Mart 2020 tarihinde 2017-2018 Dönemi TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve Index Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik'in katılımıyla gerçekleştirildi. "Ok Yaydan Çıktı; COVİD 19 Sonrası Yeni Normaller" ana temasıyla gerçekleştirilen webinarı, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ yönetti. 

 

Korona virüs salgını sürecinde faaliyetlerini ve projelerini dijital ortama taşıyarak doğru ve şeffaf şekilde bilgi aktarımı gerçekleştiren TÜRKONFED, başlattığı webinar serisi ile ekonomiden iş ve medya dünyasına önemli isimler ile güncel gelişmeleri değerlendirmeye devam ediyor. 

TÜRKONFED Webinar Serisi'nin 4'üncü etkinliği 10 Mart 2020 tarihinde 2017-2018 Dönemi TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve İndex Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik'in katılımıyla gerçekleşti. "Ok Yaydan Çıktı; COVİD 19 Sonrası Yeni Normaller" ana temasıyla gerçekleştirilen webinarı, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ yönetti. 

KOBİ’ler olmak üzere ihtiyaçlar ve çözümler üzerine fikir alışverişi yaparak değer yaratmayı amaçlayan TÜRKONFÊD Webinar özel Serisi'nin tamamını izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=MOZM4H94jns

Paylaş: